• Byggeri

Kvalitetsløsninger i stål til byggeri og anlæg

Vi leverer totale, kvalitetssikrede stålløsninger til bygge- og anlægsbranchen med afsæt i et fleksibelt setup, hvor just-in-time-levering on-site af dine stålprofiler og komponenter er en selvfølge.

 

I vores maskinpark har vi gennem flere årtier produceret byggeprofiler, facader, komplette stålkonstruktioner og leveret montagesæt til anlægsprojekter, hvor logistik spiller en væsentlig rolle.

 

Med vores viden kan vi rådgive dig om, hvilken type stål der er bedst til de projekter, du står med - hvad enten det handler om funktionalitet, konstruktion eller design. 

 

Vi er certificeret i henhold til EN 1090 EXC. 3 (stål og aluminium).

 

Kontakt os, se vores services eller læs mere nedenfor, hvis du vil vide mere. 

For store byggerier er der stramme deadlines, høje krav til kvalitet og behov for projekttilpassede stålløsninger. I samarbejde med branchens sværvægtere har vi opbygget et agilt setup, hvor vores fokus er på din værdikæde.

 

Vi leverer mere end stål – vi leverer totale og fleksible løsninger, der skaber værdi helt ude på byggepladserne. Vi kan også levere samlede montagesæt. Det gør vi bl.a. for Per Aarsleff A/S, som du kan læse om i vores cases.

 

Nedenfor kan du læse om, hvad vi kan håndtere for dig.

 

Vi er klar til at sammensætte den løsning, som du får mest værdi af.