• Transport

Stålprofiler til transportbranchen

Vores stålprofiler indgår i mere end 30 pct. af alle lastvognstrailere i Europa. Vi ved derfor, at transportbranchen kræver specifikke og fleksible totalløsninger, hvor stålprofiler kun er en del af løsningen.

 

Vi er ikke blot leverandør til producenter af lastvogne, men også til producenter af håndteringsudstyr som løfteåg til containere mv. 

 

Med dine behov i centrum fokuserer vi på at levere intelligente løsninger der inkluderer at bearbejde og formgive stål, der nemt indgår direkte i dit produktionssetup. 

 

Kontakt os, se vores services eller læs mere nedenfor, hvis du vil vide mere. 

Vi leverer stålprofiler til transportbranchens mest respekterede producenter, og vi har igennem mange år bevist, at vi er branchens leverandør, når løsninger skal være skræddersyede.

 

Vi har et agilt setup, hvor vi som din forlængede produktionsenhed samarbejder om design og derfra varetager stålindkøb, produktion, underleverandørstyring, kvalitetssikring og levering fit-to-line.

 

Du kan bl.a. læse om, hvordan vi leverer til Schmitz Cargobull, Specialkarosser AB, ELME Spreader og andre virksomheder i vores cases. Vores fleksible totalløsninger inkluderer:

 

 

Vi er klar til at skræddersy den løsning, du har behov for.