• Boweld Truck Bodies

Innovation og kvalitet

Fokus på innovation og kvalitet øger kundebasen

Ib Andresen Industri gør os mere innovative.

Derfor designer vi i dag produkter, som gør os synonym med kvalitet.

Det har øget vores kundebase.

George Boden
CEO og ejer af Boweld Truck Bodies

Værdien af tillid

Boweld Truck Bodies producerer tippelad, som både er lette og robuste, så de kan opfylde de krav, kunderne har. Lette så deres kunder kan komme mere vægt i og robuste fordi tungt gods øger slitagen.

 

Valg af ståltype og logistikkonceptet er i den henseende afgørende for kvalitet og konkurrenceevne. Her samarbejder vi med Boweld Truck Bodies både som leverandør og sparringspartner.

 

Hvordan skaber tillid effektivitet?

I et tæt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde producerer og leverer vi det bearbejdede og formede stål, der monteres oven på trailernes chassis. Stålprofilerne leverer vi i kits sammen med alle kroppens dele. Herfra skal Boweld Truck Bodies blot samle den.

 

Ståltypen varierer alt efter trailerens formål. Skal den f.eks. transportere sten er slidstål bedst, mens højstyrkestål er at foretrække ved transport af lettere materiale. Vores viden om stål højner dermed tippeladets holdbarhed.

 

For at samarbejdet er effektivt, håndterer vi også deres coillager, så vi hurtigt kan reagere på deres forespørgsler. Det tilfører samarbejdet en enormt fleksibilitet.

 

Boweld Truck Bodies fokuserer derfor kun på deres spidskompetencer, nemlig at samle tippelad efter kundens ønske.