• LINAK

Fremtidens industri

Sammen med LINAK sætter vi standarden for fremtidens samarbejde og industriproduktion i Danmark.

Vi har samme ensartede forståelse og tilgang til opgaverne, som Ib Andresen Industri.

Det skaber en synergi, der gør, at det er en god forretning at bruge Ib Andresen Industri.

Finn Lausten
Purchase Manager for Deskline Division hos LINAK

Høje krav hæver standarden

LINAK stiller store krav til sig selv og sine underleverandører i bestræbelserne på hele tiden at producere hæve-sænke-borde, der manifesterer deres position som markedsførende. Her er kvalitet afgørende. Det er et af fundamenterne for deres globale succes.

 

Det kræver engagement og ansvarstagen fra alle involverede at hæve den i forvejen høje standard.

 

Her er det lokalt forankrede samarbejde et stort plus. Det bringer en synergi i spil, som produktion i Østeuropa ikke kan konkurrere mod.

 

Hvordan holder vi industriproduktion i Danmark?

Vi har med LINAK skabt et unikt samarbejde. Unikt fordi vi - gennem vores ensartede tilgang til opgaverne og forståelse af kvalitet - formår at skabe en synergieffekt på tværs af virksomhederne.

 

Den løbende dialog og tætte samarbejde har resulteret i, at vi i vores rolle som LINAKs forlængede produktionsenhed nu producerer yderligere to modeller af løftesøjler til deres hæve-sænke-borde.

 

Resultatet er blevet et pænere og mere ensartet produkt i højere kvalitet, end det LINAK tidligere fik leveret fra Østeuropa.

 

De gode relationer er derfor afgørende for fremtidens industriproduktion i Danmark. Det har vi med dette samarbejde bevist, at vi til fulde forstår.

 

Derudover har samarbejdet også andre positive effekter som fastholdelse af arbejdspladser i Danmark, og det er bedre for miljøet, end det østeuropæiske samarbejde var.