• Schmitz
    Cargobull AG

Samarbejde giver fordele

Et mangeårigt samarbejde giver fordele, når nye idéer realiseres uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I Ib Andresen Industri har vi en pålidelig leverandør, der er unikke i deres evne til at kombinere tekniske og teknologiske kompetencer.

De tænker i helheder, når der konceptudvikles og er villige til at investere, for at opnå det ønskede resultat.

Samarbejdet har gennem årene udviklet sig både professionelt og kollegialt.

Strategisk indkøb
Schmitz Cargobull AG

Udfordringen

Schmitz Cargobull er globalt førende producent af trailere til lastbiler, hvis mangeårige succeshistorie er præget af talrige innovationer. Selskabet står for de bedste trailere og den bedste service, og stræber altid efter forbedringer for deres kunder.

 

I et fælles udviklingsprojekt var udfordringen at designe og producere en visuel elegant kofanger i højeste kvalitet.

 

Løsningen

Løsningen er kofangere i højstyrke stål, som ud over profilvalsning gennemgår tre overfladebehandlinger, samt påsætning af Schmitz-logo, inden vi leverer dem ’just-in-time’ til Schmitz Cargobull. Kofangerne bliver herefter monteret på trailere i alle deres fabrikker.

 

De tre overfladebehandlinger består af galvanisering, KTL-lakering og pulverlakering. Formålet med galvanisering er at beskytte overflader og kanter på det bearbejdede stål. Til det supplerer KTL-lakering med en tynd sort behandling, som styrker overfladen yderligere, og med pulverlakeringen tilføjes den sidste beskyttelse og kofangernes hvide farve.

 

Det efterlader kofangerne i en stand, hvor kvaliteten garanterer en lang holdbarhed. På andre fabrikater er dette produkt ofte rusten efter et par år.

 

Schmitz Cargobull og Ib Andresen Industri har arbejdet sammen i snart 20 år med udviklingsprojekter som ud over det omtalte projekt også inkludere mange andre.

 

Samarbejdet foregår selvfølgelig på tysk.