• Specialkarosser AB

Løsninger i rustfrit stål

Stålbearbejdende kompetencer, kommunikation og fælles værdier er forudsætningen for værdifuldt samarbejde.

I vores arbejde med løbende at forbedre os, så vi får en mere effektiv og bedre produktion, vender vi os mod leverandører med høj teknisk kompetence og kvalitetsniveau.

Disse kriterier opfylder Ib Andresen Industri.

Gennem et langt samarbejde har de bevidst, at de til fulde lever op til vores høje forventninger.

Vi er ligesom Ib Andresen Industri et familieforetagende, og deler mange af de værdier, som de også værdsætter højt – kvalitet og langsigtethed.


Mikael Rasmusson
Purchasing Manager hos Specialkarosser AB

Svenske Specialkarosser AB (SKAB) er blandt Europas førende producenter af kundetilpassede specialtrailere. Deres position fastholder de ved at fokusere på en mere effektiv styring af produktionen uden at gå på kompromis med kvaliteten af de færdige trailere.

 

Trailerne bliver produceret via et sandwichkoncept. Vores stålløsninger, som er tilpasset hertil, og vores agile tilgang er med til at SKAB lykkes.

 

Kvalitetssikrede løsninger i rustfrit stål

Et dynamisk og fleksibelt produktionssetup, som også inkluderer lagerføring af coils og logistik, giver den effekt på SKABs eget setup, som de ønsker. Kommunikation og fælles værdier er forudsætningen for, at samarbejdet fungerer.

 

Selve stålet bliver bearbejdet med kort varsel – dag til dag. Stålbearbejdningen inkluderer kantbukning og sakseklipning.

 

De færdige komponenter leverer vi fit-to-line og just-in-time.

 

Under hele stålkomponenternes rejse fra lagerføring til levering er der fuld sporbarhed. SKAB kan derfor både følge med i, hvor meget de har på lager og hvor langt det bearbejdede stål er i processen.

 

Gennem samarbejdet har SKAB reduceret deres bufferlager fra 8 til 2 uger.