”Vi har arbejdet med vores profil og på at fortælle markedet, hvad der er unikt ved at samarbejde med os. Vi er i mål med det nye koncept og spændte på at lancere det”, fortæller CEO Bjørn Thorsen, og fortsætter:

”Essensen af det nye koncept er både at anerkende og hylde vores kunders idéer, og samtidig bringe vores stålkompetencer i spil i forhold til realiseringen af deres idéer og løsninger. Det er lykkedes med det nye koncept”.

Det er især den unikke tilgang til stål, der er vigtig at få fortalt, og at Ib Andresen Industri har et setup i Danmark, som ingen andre. 


Steel shaped for great ideas

Det nye koncept har resulteret i et nyt logo, og konceptet kan sammenfattes i en sætning, som forklarer os og det, vi kan tilbyde: Steel shaped for great ideas. 

”Steel shaped for great ideas rammer hovedet lige på sømmet, for det italesætter netop kundernes idéer og vores kompetencer, som jo er bearbejdning af stål helt fra coils til færdige profiler og komponenter”, forklarer Bjørn Thorsen, og slutter:

”Hvis bare markedet vil tage lige så godt mod alt dette, som vores medarbejdere har gjort internt, så kan vi kun glæde os.”.

I forbindelse med det nye koncept har Ib Andresen Industri produceret en ny koncernvideo, ny hjemmeside og meget andet.