”Vi har et godt ry i Storbritannien, hvor især kvaliteten af vores arbejde er eftertragtet. Faktisk så eftertragtet, at flere af vores kunder ønsker at udvide samarbejdet med os”, indleder Sales Manager Lars Bohnsen.

 

Store kunder som Niftylift og den engelske afdeling af ACO har begge skruet op for ordrevolumen, og det er ikke kun på grund af kvaliteten, forklarer Lars Bohnsen:

 

LÆS OGSÅ: Fynsk stål til Metroen

 

”Vi skræddersyer løsninger til vores kunder, hvor hele værdikæden er tænkt med. Og det ekstra ansvar, vi tager, forsimpler jo i sidste ende vores kunders arbejde”.

 

Blåstempling

Det gode ry bevirker også, at Ib Andresen Industri får uopfordrede forespørgsler. ”Vi har fx fået en forespørgsel på en ordre på et tocifret millionbeløb. Om vi får ordren, vil tiden vise, men det er positivt, at en stor engelsk virksomhed tager kontakt til os. Det betyder, at vores navn cirkulerer blandt stålforbrugende virksomheder i Storbritannien”.

 

Men man fornemmer, at Lars Bohnsen er endnu mere stolt over, at en gammel kunde har givet Ib Andresen Industri en fod inden for hos en stor tysk producent af tippetrailere. ”Boweld er en mangeårig kunde. De blev for et par år siden opkøbt, og i den forbindelse gav Boweld en kæmpe blåstempling af vores arbejde ved at introducere os for deres nye ejer, som vi i dag leverer til”.

 

"Men blåstemplinger og et godt ry gør det ikke alene, og det får os ikke til at hvile på laurbærrene, for som jeg tidligere har udtalt, så har vi tilbagelagt adskillige kilometer på de britiske landeveje, og det er selvfølgelig også frugterne af det opsøgende arbejde, vi høster nu”, slutter Lars Bohnsen.

 

Med BREXIT forude er intet dog sikkert, og uden en aftale kan samhandlen med Storbritannien lide et alvorligt knæk. Men med de øgede volumener til det britiske marked opleves der stadigvæk en vis optimisme.