Senest har Ib Andresen Industri leveret profiler af cortenstål til facaderne på de Arne Jacobsen tegnede Novo Nordisk-bygninger i Kalundborg. Bygningerne skulle renoveres, og i den sammenhæng var der et ønske om at få Arne Jacobsens oprindelige tiltænkte udtryk tilbage.

 

Ib Andresen Industri har gennem mange år leveret stålløsninger til facadebeklædning. Deres viden om og evner inden for bearbejdning og formgivning af stål har gentagne gange været med til at realisere arkitekters og entreprenørers byggevisioner.

 

Vi er specialister i bearbejdning af stål, så vi kan hjælpe med at realisere vores samarbejdspartneres ønsker. Vi hjælper med, at det arkitektoniske udtryk bliver som det var tiltænkt. Kan vi, grundet vores erfaring, se tekniske eller materialemæssige alternativer, så byder vi gerne ind med det. Sammen med arkitektens streger giver valget af stål en bygning mulighed for at skille sig ud” - fortæller Frank L. Larsen, Key Account Manager hos Ib Andresen Industri.

 

Cortenstålet, som blev brugt på Novo Nordisk-bygningerne, kan kendes på dets rustne udseende, som giver bygninger et arkitektonisk særpræg. Ståltypen er tidligere anvendt til facadebeklædning på Syddansk Universitets Campus i Odense. Også her leverede Ib Andresen Industri de anvendte profiler.

 

Læs også: Leverer til prestigeprojekt

 

Derudover har Ib Andresen Industri eksempelvis leveret rustfrie stålprofiler til Stockholm Waterfront Kongrescenter i den svenske hovedstad.

 

Både Novo Nordisks bygninger, SDU Odense og Waterfront kongrescentret skiller sig ud qua deres arkitektoniske fremtoning.


Stålbearbejdningen er kun en del af pakken

Hos Ib Andresen Industri er der fokus på hele værdikæden, når samarbejder startes og udvikles.

 

Vi har gjort en dyd ud af at levere en pakkeløsning, og dermed tage et større ansvar i forhold til værdikæden. Vi ved at totale stålløsninger letter arbejdet for vores kunder, så de kan fokusere på selve byggeprojektet” – Frank L. Larsen.

 

Ib Andresen Industri håndterer derfor stålindkøb, pladebearbejdning, samling i kit og logistik.

 

CE-mærkning

Ib Andresen Industri er certificeret i henhold til EN 1090: ”Vi har gode erfaringer med at levere til store byggerier. Det skyldes, at hele vores setup er gearet til at håndtere de ønsker og krav, branchen og myndighederne har. Derfor er det en selvfølge, at vi er certificeret i henhold til EN 1090” - Frank L. Larsen.

 

CE-mærkningen betyder at byggevarerne er deklareret på en ensartet måde i hele EU. Det gør det mere overkommeligt for bygherrer at vurdere varernes kvalitet.