Som man har kunnet læse i medierne, er der gang i hjulene i industrien. Jern & Maskinindustrien kunne berette, at to ud af tre underleverandører havde oplevet fremgang i 2016. Fremgangen har de også kunnet mærke hos Ib Andresen Industri.

 

2017 har indtil videre været et godt år for Ib Andresen Industri. Alene i det nye regnskabsårs* 1. kvartal har omsætningen været ca. 30 % højere end samme kvartal sidste år”, indleder CEO Bjørn Thorsen og fortsætter:

 

Så vi har travlt. Vi har succes med vores værdibaserede tilgang, konjunkturerne er gode og stålpriserne har været opadgående”.

 

I et værdibaseret samarbejde med kunden ser Ib Andresen Industri på hele værdikæden med henblik på at skabe det smarteste setup, der giver kunden et bedre flow, større agilitet og en økonomisk gevinst.

 

Kapacitetsforøgelse

Travlheden hos den danske leverandør af stålløsninger har givet anledning til at investere i udvidelse af kapaciteten. I foråret løftede Ib Andresen Industri sløret for en investering på et tocifret millionbeløb i en fiberlaser med pladetårn og automatisk plukkeenhed og en 320T kantpresse med håndteringsrobot.

 

I forbindelse med offentliggørelsen af det seneste årsregnskab tilkendegav Ib Andresen Industri, at de over de næste par år ville investere yderligere et trecifret millionbeløb.

 

*Hos Ib Andresen Industri går regnskabsåret fra 1. juli til 30. juni