Historien om et unikt forretningskoncept

Ib Andresen Industri er fortællingen om én af det moderne industrisamfunds succesfulde iværksættere. Civilingeniør Ib Andresen udviklede sine faglige kompetencer og sit købmandskab gennem en lang række målrettede aktiviteter, der i 1967 kulminerede med grundlæggelsen af virksomheden.

Fra få hundrede til 100.000 kvadratmeter

Vores virksomheds forretningsområde var dengang, som i dag, forædling af stål og metaller. Rollen var at være underleverandør. Dengang startede virksomheden med fire medarbejdere og nogle få hundrede kvadratmeter. I dag kan mere end 500 medarbejdere boltre sig på over 100.000 m².

 

I den mellemliggende periode er vi vokset kontinuerligt. Få år efter etableringen indarbejdede vi coil-konceptet, som i dag udgør forretningsområdet for vores stålservicecenter. Løbende gennem årene er kompetencerne inden for stålløsninger blevet udvidet med processer som profilvalsning, laserskæring, stansning osv.

Fokus på ressourcer og engagement hos medarbejderne

Efterhånden kunne flere og flere virksomheder se, at medarbejderne havde nøglen til øget produktivitet og konkurrenceevne, og hos os har ledelsen altid lagt vægt på at skabe engagement blandt medarbejderne. Det gør vi stadig.

 

Vi har gennem tætte samarbejder med nogle af Europas førende virksomheder vokset os til at blive en international leverandør.

 

Den dag i dag er vi stadig familieejet.