Kantbukning

På vores bukkemaskiner kantbukker vi simple såvel som komplekse komponenter og profiler i stål og metal efter dine specifikationer.

 

Ved at bruge kantbukning til at bukke stålemner, får du det ståldesign, du skal bruge til at skabe de bedste løsninger for dine kunder. 

 

Tag en digital gåtur ved vores kantpresse med robot.
 

Kapabilitet for kantbukning

  Antal anlæg

  17

  Materialetykkelse, mm (maks.)

  60

  Længde, mm (maks.)

  14.400

  Trykkraft i tons (maks.)

  1.400

 

Hvad bruger man kantbukning til?

Du kender sikkert kantbukket stål fra kornsiloer, sider på tiptrailere til lastbiler, internals i vindmøller og facader på bygninger.

 

Kantbukning kan med andre ord bruges til et utal af opgaver, hvor stål er en del af den samlede løsning.

 

Resultatet er i sidste ende komplicerede og unikke stålkomponenter og profiler, som kan indgå direkte i jeres samlelinje eller on-site på byggepladser.

 

Hvad er kantbukning?

Kantbukning er en måde at bukke og bearbejde stål-, aluminiums-, rustfrie stål- og metalplader på. Pladerne bukkes i en kantpresse.

 

Hver kantpresse er udstyret med udskiftelige over- og underværktøj med forskellige radier og faconer. Det er imellem disse to værktøjer, at pladerne bliver bukket. Stålet kan få flere buk og forsætninger alt efter design og ønske.

 

Stålpladerne er typisk bearbejdet, inden de bliver bukket. Det kan fx være forskellige hulmønstre og udskærninger. Til det har vi bl.a. laserskæring.

 

Vi har både medarbejdere med stor viden og avancerede robotter til at bukke og bearbejde stål og metal.  

 

Gå tilbage til oversigten, hvis du vil læse mere om vores andre services. Du er også velkommen til at kontakte os.