• Solar

Stålløsninger til solarprojekter worldwide

Mød os på InterSolar i München den 20.-22. juni på stand A3-314.

 

Vi leverer stålprofiler til store solarprojekter over hele kloden. Alene siden 2010 har vi leveret underkonstruktioner i stål on-site, der tilsammen vejer mere end 100.000 tons.

 

Som branchens foretrukne leverandør af bearbejdet og formgivet stål er vi med fra start til slut, og kender de behov og krav, du har. Vi forstår din værdikæde, og ved, hvor vi gør en forskel. 

 

Kontakt os, se vores services eller læs mere nedenfor, hvis du vil vide mere. 

Smarte stålløsninger er essentielle i en branche, hvor ét solarprojekt hurtigt afløser et andet. Samarbejde og korte leveringstider uden at gå på kompromis med kvalitet er en selvfølge, når vi sammen skaber fremtidens stålløsninger til en grønnere og mere soldreven verden.

 

Vi er specialister i at bearbejde og formgive stål, men vores fokus er bredere end det. Vi er med hele vejen fra bestilling af stålmateriale over produktion til levering on-site.

 

Gennem hele stålets rejse fra værk til levering er der fuld sporbarhed - vi sørger for kvalitetssikringen. Du kan under vores cases bl.a. læse om vores samarbejde med Aalborg CSP og Pure & Better Energy.

 

Herunder kan du blive klogere på, hvad vi tilbyder dig:

 

 

Vi er klar til at starte et nyt projekt sammen med dig allerede i dag.