• Vores vej til 95 % CO2-reduktion

 

Ambitionen og planen

Vi har en ambition om at reducere vores CO2-udledning med 95 %, og vi har en plan for hvordan.

 

I 2023 udgjorde el 56 % af vores samlede CO2-udledning. Vi undersøger muligheden for at lave en Power Purchase Agreement, opsætte solceller på vores bygningers tage eller en kombination af begge dele.

 

I 2023 udgjorde naturgas 21 % af vores samlede CO2-udledning. Vi vil erstatte naturgas med varmepumper. Den rejse startede allerede i 2021, hvor vi nedbragte den samlede CO2-udledning med ca. 209.000 kg.

 

I 2023 udgjorde GTL Fuel 7 % af vores samlede CO2-udledning. Når det bliver muligt, vil vi erstatte de sidste tunge køretøjer med eldrevne. Men for nu har vi droppet traditionel diesel til fordel for GTL Fuel.

 

I 2023 udgjorde vores firmabiler 7 % af vores samlede CO2-udledning. I 2021 opdaterede vi vores bilpolitik, så vi i fremtiden skal vurdere om behovet kan dækkes af elbiler, når vi bestiller nye biler.

 

I 2023 udgjorde fjernvarme 9 % af vores samlede CO2-udledning. Fjernvarme Fyn vil udfase kul og samtidigt undersøge muligheden for at indsamle, lagre og anvende CO2.

Læs mere om vores ydelser inden for forarbejdning af stål

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store avancerede maskinpark.

Stålservicecenter

Profilvalsning

Pladebearbejdning

Svejsning

Leverandør af stålbaserede løsninger

Som leverandør af stålbaserede løsninger er vores mission at hjælpe virksomheder med at gå fra idé til industriel virkelighed, og vi forstår det ansvar, der følger med.

 

For vi ved, hvor meget af en løsnings præstation, der allerede bliver afgjort i designfasen, og vi forstår, hvordan kvalificerede produkter og procesforbedringer giver vedvarende fordele.

 

De bedste idéer er nemlig dem, der holder - og for at holde, skal de skabes på et stærkt grundlag.

 

Derfor har vi øje for detaljen, og et skarpt blik for den større sammenhæng, som vores kunders produkter indgår i

 

Det er vores ambition at hjælpe vores kunder med at reducere kompleksiteten og øge fleksibiliteten, hvor end der er behov for det i deres værdikæde.

 

Det er derfor, vi designer, bearbejder og formgiver stål - og leverer det endelige produkt, når og hvor som helst der er behov for det.

 

Vores kunder vil altid opleve vores ekspertise og stærke koordinationsevner, uanset om de har brug for hjælp under hele processen - eller kun dele af den.

 

Med vores tilgang er resultaterne mærkbare: Kortere time-to-market - realiseret på den mest effektive måde.

 

For mange udgør stål kun dele af et produkt, men for os er det hele vores verden, og alt hvad vi beskæftiger os med.