Dette salg markerer en ny æra for begge virksomheder, der deler en stolt tradition som uafhængige, familieejede virksomheder med en lang historik inden for levering af stålløsninger til industrielle købere.

 

Wegener, kendt for sin omfattende ekspertise og dedikation til højkvalitetsstålløsninger, står nu ved roret i en koncern, der præsterer stærkt i Nordeuropa. Dette strategiske køb sikrer også, at IAI's stålservicecentre fortsat kan operere som en uafhængig enhed, der leverer til stålværker, stålgrossister og store industrielle kunder uden påvirkning af værkernes egne interesser.

 

Grundlagt i 1967 af Ib Andresen, har IAI været under familiens ledelse og ejerskab frem til denne betydningsfulde overgang. Før salget var IAI ejet i fællesskab af Erik og Tom Andresen. Koncernen, som årligt bearbejder omkring 500.000 tons stål, er en førende leverandør i Europa af stålservicecentre ydelser, profilvalsede stålprofiler og pladebearbejdning fra primært coils (store stålruller).

 

I processen med at finde den rette køber har Andresen-familien lagt stor vægt på at overdrage IAI til en virksomhed, der ikke alene er velanset og familiedrevet, men som også kan videreføre og forstærke IAI’s fremtrædende markedsposition. Vi byder Frank Wegener og hans team varmt velkommen og ser frem til, at Wegener GmbH vil fortsætte med at udvikle og udvide virksomheden til gavn for både ansatte, kunder og leverandører.

 

Som en del af denne overgang vil vi gerne rette en særlig tak til alle vores medarbejdere for deres store indsats og dedikation gennem årene. Det er takket være jer, at IAI har kunnet levere produkter og løsninger af højeste kvalitet og opnå en så fremtrædende plads på markedet. Jeres engagement og faglige stolthed har været fundamentet for vores succes, og vi ser frem til at koncernen kan fortsætte denne rejse under de nye ejere, som vil bygge videre på den arv og de værdier, vi sammen har skabt.

 

Transaktionen forventes gennemført inden for 3 måneder.