• Laserskæring
    op til 40 mm

Laserskæring hos Ib Andresen Industri

Fem gode grunde til at vælge laserskæring hos Ib Andresen Industri:

  • ​XL-stålemner: Skærebordene på laserskæremaskinerne definerer, hvor store stålemnerne kan blive. Hos Ib Andresen Industri har vi skæreborde på op til 12.000 mm i længden og 2.500 mm i bredden.

  • 15 kW-laser: Vi råder over 7 maskiner til laserskæring (både fiber- og CO2-lasere), hvoraf den nyeste har en ydeevne på 15 kW. Læs mere om den investering her.

  • Intelligent nesting: Vores programmør bruger intelligent nesting-software kombineret med know-how, som sikrer optimal udnyttelse af stålpladerne ved laserskæring.

  • Nøjagtighed: Laserskæring giver mulighed for at skære stål og metal med stor nøjagtighed og præcision. Dette gør det muligt at opnå komplicerede former og tolerancer, som kan være svære at opnå med andre metoder.

  • Bred kapabilitet: Vi kan laserskære op til 40 mm og kombineret med et stort skærebord kan vi producere stor og kraftige stålemner.

Materialetykkelse

Alm. stål
Rustfrit stål
Aluminium

 

maks. 40 mm
maks. 20 mm
maks. 20 mm

Længde

maks. 12.000 mm

Bredde

maks. 2.500 mm

 

Laserskæring - en del af et større koncept

Foruden laserskæring inkluderer vores koncept også specialiseret rådgivning, uafhængigt stålservicecenter med spalte- og klippeanlæg, hele pakken inden for pladebearbejdning, profilvalsning, pålidelig logistik og levering, grønnere værdikæde, dedikeret projektledelse og kundecenter og behovstilpasset kvalitetssikring.

 

Bliv klogere på konceptet her.

Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud eller har spørgsmål...

'/Files/Images/15-kw-fiberlaser-til-hurtig-og-praecis-laserskaering-af-staal-plader-til-kundetilpasset-staaldele-og-profiler.jpg'

Hvad er laserskæring? 

Det er en metode til at bearbejde stålplader med laser, så de får den form og det design, der ønskes i henhold til den konstruktion, stålet i sidste ende skal indgå i.

 

Vores maskiner til laserskæring kan bl.a. håndtere almindelige plader af stål, aluminium, rustfrit stål. 

 

Størrelsen på de plader en maskine kan håndtere afhænger af størrelsen på det skærebord, maskinen har. Vores største skærebord er 2,5 x 12 meter.

 

Til at generere laserstrålen findes der forskellige teknologier, bl.a. fiberlaser og CO2-laser. En dyse sikrer, at laserstrålen er nøjagtig og indenfor tolerancerne. 

 

Lidt om laserskæringens historie

Laserskæring blev første gang demonstreret i 1960'erne ved brug af en CO2-laser, som blev brugt til at skære metaller. 

 

I 1980'erne blev CNC-styrede laserskæremaskiner introduceret, hvilket gjorde det muligt at automatisere processen og øge præcisionen.

 

I 1990'erne blev fiberlaserteknologi introduceret, hvilket gjorde det muligt at skære materialer med højere hastighed og kvalitet.

 

I dag er laserskæring en almindeligt anvendt teknologi i mange industrier, såsom bilindustrien, medicinsk teknologi, elektronik og aerospace. Det anvendes til at skære og forme et bredt udvalg af materialer, såsom metal, plast, træ og glas. Hos Ib Andresen Industri laserskærer vi udelukkende i stål og metaller.

 

Med den teknologiske udvikling er lasere blevet mere præcise, hurtige og energieffektive.

Bliv klogere på vores services og ydelser

Nedenfor har vi samlet et overblik over hvilke typer af ydelser, vi tilbyder i vores store maskinpark.

Stålservicecenter 

Profilvalsning

Pladebearbejdning