• Laserskæring
  op til 40 mm
  tykkelse

Fem grunde til at vælge Ib Andresen Industri som leverandør af laserskæring:

 • ​XL-stålemner: Skærebordene på laserskæremaskinerne definerer, hvor store stålemnerne kan blive. Hos Ib Andresen Industri har vi skæreborde på op til 12.000 mm i længden og 2.500 mm i bredden.

 • 15 kW-laser: Vi råder over 7 maskiner til laserskæring (både fiber- og CO2-lasere), hvoraf den nyeste har en ydeevne på 15 kW. Læs mere om den investering her.

 • Intelligent nesting: Vores programmører bruger intelligent nesting-software kombineret med know-how, som sikrer optimal udnyttelse af stålpladerne ved laserskæring.

 • Coil-koncept: Den potentielle størrelse på laserskårede stål-emner er ikke kun afhængig af størrelsen på lasermaskinernes skærebord, for den er også afhængig af at kunne få stålplader, der er større end standard-mål. Med integreret stålservicecenter, kan vi klippe plader i størrelser som udnytter vores store skærebords potentiale.

 • Bred kapabilitet: Vi kan laserskære op til 40 mm og kombineret med et stort skærebord kan vi producere stor og kraftige stålemner.

 

Udover de fem fremhævede grunde til at vælge os som din leverandør af laserskårede metal-emner, er de generelle fordele ved laserskæring nøjagtighed, høj materialeudnyttelse, automation, rene snit og ingen kontakt mellem laserhoved og stålplader, hvilket minimerer risikoen for beskadigelse af stålemnerne.

Materialetykkelse

Alm. stål
Rustfrit stål
Aluminium

 

maks. 40 mm
maks. 20 mm
maks. 20 mm

Længde

maks. 12.000 mm

Bredde

maks. 2.500 mm

 

Laserskæring - en del af et større koncept

Foruden laserskæring inkluderer vores koncept også specialiseret rådgivning, uafhængigt stålservicecenter med spalte- og klippeanlæg, hele pakken inden for pladebearbejdning, profilvalsning, pålidelig logistik og levering, grønnere værdikæde, dedikeret projektledelse og kundecenter og behovstilpasset kvalitetssikring.

 

Bliv klogere på konceptet her.

Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud eller har spørgsmål...

 • Anders T. Hansen
  Sales Manager
 • Lars Bohnsen
  Sales Manager
 • Søren Eriksen
  Sales Manager
 • Ulrich Rasmussen
  Sales Manager
 • Ib Andresen Industri
  Sales and Marketing
/Files/Images/15-kw-fiberlaser-til-hurtig-og-praecis-laserskaering-af-staal-plader-til-kundetilpasset-staaldele-og-profiler.jpg

 

Hvad er laserskæring? 

Det er en metode til at bearbejde stålplader med laser, så de får den form og det design, der ønskes i henhold til den konstruktion, stålet i sidste ende skal indgå i.

 

Vores maskiner til laserskæring kan bl.a. håndtere almindelige plader af stål, aluminium, rustfrit stål. 

 

Størrelsen på de plader en maskine kan håndtere afhænger af størrelsen på det skærebord, maskinen har. Vores største skærebord er 2,5 x 12 meter.

 

Til at generere laserstrålen findes der forskellige teknologier, bl.a. fiberlaser og CO2-laser. En dyse sikrer, at laserstrålen er nøjagtig og indenfor tolerancerne. 

/Files/Images/Laserskaering-med-lift-master-funktion-til-effektiv-haandtering-af-staalplader-og-restgitter.jpg

 

Lidt om laserskæringens historie

Laserskæring blev første gang demonstreret i 1960'erne ved brug af en CO2-laser, som blev brugt til at skære metaller. 

 

I 1980'erne blev CNC-styrede laserskæremaskiner introduceret, hvilket gjorde det muligt at automatisere processen og øge præcisionen.

 

I 1990'erne blev fiberlaserteknologi introduceret, hvilket gjorde det muligt at skære materialer med højere hastighed og kvalitet.

 

I dag er laserskæring en almindeligt anvendt teknologi i mange industrier, såsom bilindustrien, medicinsk teknologi, elektronik og aerospace. Det anvendes til at skære og forme et bredt udvalg af materialer, såsom metal, plast, træ og glas. Hos Ib Andresen Industri laserskærer vi udelukkende i stål og metaller.

 

Med den teknologiske udvikling er lasere blevet mere præcise, hurtige og energieffektive.

/Files/Images/Eksempel-paa-mulighederne-ved-laserskaering-paa-en-15-kw-fiberlaser.png

 

Læs mere om vores ydelser inden for forarbejdning af stål

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store avancerede maskinpark.

Stålservicecenter

Profilvalsning

Pladebearbejdning

Svejsning