Nyt setup med svejserobot optimerer logistikken

Ib Andresen Industri har investeret 2 mio. i ny svejserobotcelle. Investeringen er et led i strategien om mere automatisering.

Læs nyhed

Langeskov Skole i skandinavisk finale

I december måned rejste et hold spændte og håbefulde elever fra Langeskov Skole til Oslo. Her ventede den skandinaviske finale i First LEGO League.

Læs nyhed

Samarbejdet med Caljan udvides

Strategisk aftale mellem Caljan og Ib Andresen Industri kaster ordrer af sig. Det er en udvidelse af det eksisterende samarbejde.

Læs nyhed

Datadrevet kvalitetsløft

Hos Ib Andresen Industri har de investeret i en Wenzel 3D-koordinatmålemaskine. Den løfter og ensarter kvalitetsarbejdet.

Læs nyhed

Travlhed hos Ib Andresen Industri

Hos Ib Andresen Industri ligger omsætningen i 1. kvartal over 30 % højere end i tilsvarende periode sidste år.

Læs nyhed

Overskuddet tæt på fordoblet

IAI Holding A/S, der er Ib Andresen Industri A/S’ moderselskab, slutter regnskabsåret 2016/17 med et overskud på DKK 48 mio. før skat mod et overskud på DKK 24,5 mio. før skat i 2015/16.

Læs nyhed

Profilvalset stål til stort solarprojekt

Ib Andresen Industri har igen leveret stål til et Better Energy-styret solarprojekt. Projektet er denne gang på 50 MW og er placeret i Nees ved Lemvig.

Læs nyhed

Sommereftersyn hos SSC

Selvom sommeren byder på ferielukning i produktionen hos Ib Andresen Industris stålservicecentre, ligger de ikke på den lade side.

Læs nyhed

På væksttogt i Nordeuropa

Stålleverandøren Ib Andresen Industri servicerer allerede det nordeuropæiske marked, men ser et endnu større eksportpotentiale end i dag.

Læs nyhed

Åbner salgskontor i Sverige

Den 1. juni åbnede Ib Andresen Industris afdeling for Stålløsninger et salgskontor i Sverige. Kontoret skal udvide og styrke virksomhedens tilstedeværelse på det svenske marked.

Læs nyhed