Ledige ingeniører er velkomne

Hos Ib Andresen Industri er vi løbende på udkig efter ingeniører, hvorfor historien om de 376 ledige ingeniører modtages positivt.

Læs nyhed

Nyudviklet skuffe giver ordrer

Ib Andresen Industri har været med til at udvikle ny skuffe til lager- og plukautomatproducenten EffiMat Storage Technology’s ClassicMat-koncept.

Læs nyhed

Fynske støjskærme til Sjælland og Falster

Ib Andresen Industri skal over de næste fire år levere ca. 7.000 tons stål til støjskærme på jernbanestrækningen mellem Ringsted og Nykøbing Falster.

Læs nyhed

Nyt setup med svejserobot optimerer logistikken

Ib Andresen Industri har investeret 2 mio. i ny svejserobotcelle. Investeringen er et led i strategien om mere automatisering.

Læs nyhed

Langeskov Skole i skandinavisk finale

I december måned rejste et hold spændte og håbefulde elever fra Langeskov Skole til Oslo. Her ventede den skandinaviske finale i First LEGO League.

Læs nyhed

Samarbejdet med Caljan udvides

Strategisk aftale mellem Caljan og Ib Andresen Industri kaster ordrer af sig. Det er en udvidelse af det eksisterende samarbejde.

Læs nyhed

Datadrevet kvalitetsløft

Hos Ib Andresen Industri har de investeret i en Wenzel 3D-koordinatmålemaskine. Den løfter og ensarter kvalitetsarbejdet.

Læs nyhed

Travlhed hos Ib Andresen Industri

Hos Ib Andresen Industri ligger omsætningen i 1. kvartal over 30 % højere end i tilsvarende periode sidste år.

Læs nyhed

Overskuddet tæt på fordoblet

IAI Holding A/S, der er Ib Andresen Industri A/S’ moderselskab, slutter regnskabsåret 2016/17 med et overskud på DKK 48 mio. før skat mod et overskud på DKK 24,5 mio. før skat i 2015/16.

Læs nyhed

Profilvalset stål til stort solarprojekt

Ib Andresen Industri har igen leveret stål til et Better Energy-styret solarprojekt. Projektet er denne gang på 50 MW og er placeret i Nees ved Lemvig.

Læs nyhed