Dataoptimeret produktion

Industri 4.0 har taget digitaliseringen med ud i produktionen og robotterne med ind på kontorerne. Det er også tilfældet hos Ib Andresen Industri.

Læs nyhed

Solarbranchen giver sommertravlhed

Solskinsramt solarmarked giver travlhed i profilvalseafdelingen hos Ib Andresen Industri, hvor de skal producere 5.000 tons stålprofiler over de næste tre måneder.

Læs nyhed

Cobot bag tremmer!

Innovativt projekt hos Ib Andresen Industri øger automationsgraden, løfter arbejdsglæden og giver uvurderlig knowhow.

Læs nyhed

3D-tegninger viser potentialet i stål

3D-tegninger viser et udpluk af, hvad vi producerer for vores kunder i transport- og solarbranchen.

Læs nyhed

Ledige ingeniører er velkomne

Hos Ib Andresen Industri er vi løbende på udkig efter ingeniører, hvorfor historien om de 376 ledige ingeniører modtages positivt.

Læs nyhed

Nyudviklet skuffe giver ordrer

Ib Andresen Industri har været med til at udvikle ny skuffe til lager- og plukautomatproducenten EffiMat Storage Technology’s ClassicMat-koncept.

Læs nyhed

Fynske støjskærme til Sjælland og Falster

Ib Andresen Industri skal over de næste fire år levere ca. 7.000 tons stål til støjskærme på jernbanestrækningen mellem Ringsted og Nykøbing Falster.

Læs nyhed

Nyt setup med svejserobot optimerer logistikken

Ib Andresen Industri har investeret 2 mio. i ny svejserobotcelle. Investeringen er et led i strategien om mere automatisering.

Læs nyhed

Langeskov Skole i skandinavisk finale

I december måned rejste et hold spændte og håbefulde elever fra Langeskov Skole til Oslo. Her ventede den skandinaviske finale i First LEGO League.

Læs nyhed

Samarbejdet med Caljan udvides

Strategisk aftale mellem Caljan og Ib Andresen Industri kaster ordrer af sig. Det er en udvidelse af det eksisterende samarbejde.

Læs nyhed