• LINAK

    Foto: LINAK

Sammen med LINAK sætter vi standarden for fremtidens samarbejde og industriproduktion i Danmark

 

LINAK stiller store krav til sig selv og sine underleverandører i bestræbelserne på hele tiden at producere hæve-sænke-borde, der manifesterer deres position som markedsførende. Her er kvalitet afgørende. Det er et af fundamenterne for deres globale succes.

Det kræver engagement og ansvarstagen fra alle involverede at hæve den i forvejen høje standard.

Her er det lokalt forankrede samarbejde et stort plus. Det bringer en synergi i spil, som produktion i Østeuropa ikke kan konkurrere mod.

 

Hvordan holder vi industriproduktion i Danmark?

Vi har med LINAK skabt et unikt samarbejde. Unikt fordi vi - gennem vores ensartede tilgang til opgaverne og forståelse af kvalitet - formår at skabe en synergieffekt på tværs af virksomhederne.

Den løbende dialog og tætte samarbejde har resulteret i, at vi i vores rolle som LINAKs forlængede produktionsenhed nu producerer yderligere to modeller af løftesøjler til deres hæve-sænke-borde.

Resultatet er blevet et pænere og mere ensartet produkt i højere kvalitet, end det LINAK tidligere fik leveret fra Østeuropa.

De gode relationer er derfor afgørende for fremtidens industriproduktion i Danmark. Det har vi med dette samarbejde bevist, at vi til fulde forstår.

Derudover har samarbejdet også andre positive effekter som fastholdelse af arbejdspladser i Danmark, og det er bedre for miljøet, end det østeuropæiske samarbejde var. 

Læs mere om vores services og ydelser

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store avancerede maskinpark.

Stålservicecenter

Profilvalsning

Pladebearbejdning