• LINAK

    Foto: LINAK

Sammen med LINAK sætter vi standarden for fremtidens samarbejde og industriproduktion i Danmark

 

LINAK stiller store krav til sig selv og sine underleverandører i bestræbelserne på hele tiden at producere hæve-sænke-borde, der manifesterer deres position som markedsførende. Her er kvalitet afgørende. Det er et af fundamenterne for deres globale succes.

Det kræver engagement og ansvarstagen fra alle involverede at hæve den i forvejen høje standard.

Her er det lokalt forankrede samarbejde et stort plus. Det bringer en synergi i spil, som produktion i Østeuropa ikke kan konkurrere mod.

 

Hvordan holder vi industriproduktion i Danmark?

Vi har med LINAK skabt et unikt samarbejde. Unikt fordi vi - gennem vores ensartede tilgang til opgaverne og forståelse af kvalitet - formår at skabe en synergieffekt på tværs af virksomhederne.

Den løbende dialog og tætte samarbejde har resulteret i, at vi i vores rolle som LINAKs forlængede produktionsenhed nu producerer yderligere to modeller af løftesøjler til deres hæve-sænke-borde.

Resultatet er blevet et pænere og mere ensartet produkt i højere kvalitet, end det LINAK tidligere fik leveret fra Østeuropa.

De gode relationer er derfor afgørende for fremtidens industriproduktion i Danmark. Det har vi med dette samarbejde bevist, at vi til fulde forstår.

Derudover har samarbejdet også andre positive effekter som fastholdelse af arbejdspladser i Danmark, og det er bedre for miljøet, end det østeuropæiske samarbejde var. 

Læs mere om vores ydelser inden for forarbejdning af stål

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store avancerede maskinpark.

Stålservicecenter

Profilvalsning

Pladebearbejdning

Svejsning