• Svejsning
    i stål

Svejsning

Vi har både avancerede svejserobotter og store kompetencer inden for manuel svejsning, hvorfor vi kan håndtere mangeartede svejseopgaver for vores brede spektrum af kunder.

 

Vi er certificeret i henhold til ISO 3834-2 og DS-EN 1090-2 EXC 3 og kan derfor tilbyde svejsninger af stålkvaliteter op til S700.

 

Til større seriestørrelser benytter vi vores 7 aksede robotsvejser. Det giver stor ensartethed og præcision, samt et højt flow af svejseemner.

 

MAG (135) er vores primære svejsemetode, men vi har også erfaring med TIG.

Længde

maks. 9.000 mm

Bredde

maks. 1.100 mm

Højde maks. 550 mm

Emnevægt

maks. 500 kg

 

Svejsværkstedet har krankapacitet op til 10 ton.

 

Vores interne svejseorganisation - bestående af IWE og IWS-kompetencer og NDT level 3-organisation - tilpasser og udvikler løbende vores svejsesystemer og svejsekompetencer.

Kontakt allerede nu en af vores sælgere.

Hvad er svejsning? 

Det er en metode til at forene eller sammensætte flere emner ved at bruge høj varme til at smelte delene sammen.

 

MAG er en CO2 svejsning. Ved MAG-svejsning dannes lysbuen i svejsningen mellem den tilsatte tråd og stålet. Tråden smeltes ned på stålet, og svejsebadet dannes ved en stabil fremføring af tråden.

 

MAG er vores primære svejsemetode både som manuel svejsning samt robotsvejsning. Robotsvejsning er en proces, hvor en svejserobot overtager det manuelle arbejde og dermed sikrer langt større præcision og ensartethed i det svejste stål.

 

TIG svejsemetoden fungerer ved høj temperatur. Ved TIG-svejsning anvendes en wolframelektrode, som ikke smelter under svejsningen, da wolframs smeltepunkt er over dobbelt så højt sammenlignet med stålets smeltepunkt.

 

Bliv klogere på vores services og ydelser

Vi har et koncept som tager udgangspunkt i jeres idéer. Se ovenfor.

Og nedenfor har vi samlet et overblik over hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store maskinpark.

 

Stålservicecenter /

Coilklip og coilspalt

 

Pladebearbejdning /

Laserskæring

Kantbukning

Stansning

Svejsning

 

Profilvalsning /