• Svejsning
  af ståldele

Svejsning hos Ib Andresen Industri

Fem grunde til at vælge svejsning hos Ib Andresen Industri

 • Moderne svejserobotter: Vi har fem avancerede og state-of-the-art svejserobotter som kombineret med digitale tvillinger og offline programmering levere en høj produktivitet uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

 • Certificering: Vi er certificeret i henhold til ISO 3834-2 og DS-EN 1090-2 EXC 3 og kan derfor tilbyde svejsninger af stålkvaliteter op til S700.

 • Stærke og permanente samlinger: Svejsning skaber en stærk og permanent binding mellem to eller flere stykker metal - herunder stål.

 • Specialister: Intern svejseorganisation bestående af IWE, IWS, national svejsekoordinator og NDT level 3-kompetencer og derved tilpasser og udvikler vi løbende vores svejsesystemer og svejsekompetencer.

 • Høj præcision: Med fremskridt inden for svejseteknologi er det nu muligt at opnå høj præcision og konsistens ved svejsning. Især introduktionen af svejserobotter har øget præcisionen og den generelle ensartethed i svejsningerne i konstruktioner og produkter.

Vores primære svejsemetode er MAG (135), men vi har også erfaring med TIG svejsning. Derudover har vores svejseafdeling krankapacitet på op til 10 ton i svejsehallerne.

Længde

maks. 12.000 mm

Bredde

maks. 1.100 mm

Højde maks. 550 mm

Emnevægt

maks. 500 kg

 

Svejsning - en del af et større koncept

Foruden svejsning inkluderer vores koncept også specialiseret rådgivning, uafhængigt stålservicecenter med spalte- og klippeanlæg, hele pakken inden for pladebearbejdning, profilvalsning, pålidelig logistik og levering, grønnere værdikæde, dedikeret projektledelse og kundecenter og behovstilpasset kvalitetssikring.

 

Bliv klogere på konceptet her.

Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud eller har spørgsmål...

Svejsning-certifikater

'/Files/Images/Specialister-i-manuel-svejsning-af-kundetilpassede-staal-konstruktioner.jpg'

Hvorfor bruger man svejsning?

Svejsning er en metode til at samle stål og metaldele ved hjælp af varme og tryk eller ved at tilføje en svejsepind, der smelter og samler metallet. Der er mange fordele ved at bruge svejsning:

 • Svejsning giver en stærk og permanent forbindelse mellem stål- og metaldele.
 • Svejsning er en hurtig metode til at samle stål- og metaldele, når det sammenlignes med andre samlemetoder såsom skruer eller bolte.
 • Svejsning kræver ikke så mange fastgørelseselementer, hvilket gør det mindre tidskrævende og billigere at producere et produkt.
 • Svejsning er en fleksibel metode, da der findes mange forskellige svejseteknikker, der kan anvendes til at samle stål- og metaldele af forskellige typer og størrelser.
 • Svejsning gør det muligt at samle stål- og metaldele, der er under høj belastning eller i korrosive miljøer, hvilket gør det ideelt til mange industrielle applikationer. 
 

Hvad er MAG-svejsning?

Det er en svejseteknik, der anvender en elektrisk lysbue til at smelte stålet, mens en svejsepind, der er belagt med en legering, automatisk føres gennem lysbuen for at tilføje materiale til svejsningen. 

 

Dette gør det til en god metode til svejsning af store mængder materiale på kort tid. MAG-svejsning er også velegnet til at svejse metal- og stålplader med høj styrke og til at svejse store stålkonstruktioner.

 

MAG-svejsning er en hurtig og produktiv svejseteknik, der er velegnet til at svejse en række forskellige metaltyper, herunder jern, stål, aluminium og kobberlegeringer.

 

MAG-svejsning forveksles ofte med MIG-svejsning. Begge dele er en form for CO2-svejsning, men med den forskel at MAG-svejsning bruger ”metal active gas” mens MIG bruger ”metal inert gas”. 

 

CO2-svejsning er den mest anvendte svejseteknik i industrier, der kræver høj produktivitet og lave omkostninger, såsom i store anlægsprojekter (Femern Bælt-forbindelse), transportindustrien og i produktionen af jern- og stålprodukter.

 

CO2-svejsning kræver mindre færdighed end TIG-svejsning, da svejsepinden ved TIG-metoden ikke automatisk føres gennem lysbuen. 

Bliv klogere på vores services og ydelser

Nedenfor har vi samlet et overblik over hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store maskinpark.

Stålservicecenter

Profilvalsning 

Pladebearbejdning