• Svejsning

Fem grunde til at vælge svejsning
hos Ib Andresen Industri

 • Moderne svejserobotter: Vi har fem avancerede og state-of-the-art svejserobotter, som kombineret med digitale tvillinger og offline programmering levere en høj produktivitet uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

 • Certificering: Vi er certificeret i henhold til ISO 3834-2 og DS-EN 1090-2 EXC 3 og kan derfor tilbyde svejsninger af stålkvaliteter op til S700.

 • Specialister: Intern svejseorganisation bestående af IWE, IWS, national svejsekoordinator og NDT level 3-kompetencer og derved tilpasser og udvikler vi løbende vores svejsesystemer og svejsekompetencer.

 • MAG-svejsning: Vi bruger primært MAG-svejsning. Metoden har en høj effektivitet og hastighed. Det kan bruges til at svejse en lang række metaller, herunder almindeligt stål, rustfrit stål og aluminium. Vi bruger også TIG-svejsning.

 • Stor krankapacitet: Vores svejsehaller er udstyret med kraner, der kan løfte op til 10 tons.

Længde

maks. 12.000 mm

Bredde

maks. 1.100 mm

Højde maks. 550 mm

Emnevægt

maks. 500 kg

 

Svejsning - en del af et større koncept

Foruden svejsning inkluderer vores koncept også specialiseret rådgivning, uafhængigt stålservicecenter med spalte- og klippeanlæg, hele pakken inden for pladebearbejdning, profilvalsning, pålidelig logistik og levering, grønnere værdikæde, dedikeret projektledelse og kundecenter og behovstilpasset kvalitetssikring.

 

Bliv klogere på konceptet her.

Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud eller har spørgsmål...

 • Anders T. Hansen
  Sales Manager
 • Lars Bohnsen
  Sales Manager
 • Søren Eriksen
  Sales Manager
 • Ulrich Rasmussen
  Sales Manager
 • Ib Andresen Industri
  Sales and Marketing
/Files/Images/Svejsning-med-robot-og-intelligent-styring.jpg

 

Hvorfor bruger man svejsning?

Svejsning er en metode til at samle stål og metaldele ved hjælp af varme og tryk eller ved at tilføje en svejsepind, der smelter og samler metallet. Der er mange fordele ved at bruge svejsning:

 • Svejsning giver en stærk og permanent forbindelse mellem stål- og metaldele.
 • Svejsning er en hurtig metode til at samle stål- og metaldele, når det sammenlignes med andre samlemetoder såsom skruer eller bolte.
 • Svejsning kræver ikke så mange fastgørelseselementer, hvilket gør det mindre tidskrævende og billigere at producere et produkt.
 • Svejsning er en fleksibel metode, da der findes mange forskellige svejseteknikker, der kan anvendes til at samle stål- og metaldele af forskellige typer og størrelser.
 • Svejsning gør det muligt at samle stål- og metaldele, der er under høj belastning eller i korrosive miljøer, hvilket gør det ideelt til mange industrielle applikationer. 
/Files/Images/Specialister-i-manuel-svejsning-af-kundetilpassede-staal-konstruktioner.jpg

 

Hvad er MAG-svejsning?

Det er en svejseteknik, der anvender en elektrisk lysbue til at smelte stålet, mens en svejsepind, der er belagt med en legering, automatisk føres gennem lysbuen for at tilføje materiale til svejsningen. 

 

Dette gør det til en god metode til svejsning af store mængder materiale på kort tid. MAG-svejsning er også velegnet til at svejse metal- og stålplader med høj styrke og til at svejse store stålkonstruktioner.

 

MAG-svejsning er en hurtig og produktiv svejseteknik, der er velegnet til at svejse en række forskellige metaltyper, herunder jern, stål, aluminium og kobberlegeringer.

 

MAG-svejsning forveksles ofte med MIG-svejsning. Begge dele er en form for CO2-svejsning, men med den forskel at MAG-svejsning bruger ”metal active gas” mens MIG bruger ”metal inert gas”. 

 

CO2-svejsning er den mest anvendte svejseteknik i industrier, der kræver høj produktivitet og lave omkostninger, såsom i store anlægsprojekter (Femern Bælt-forbindelse), transportindustrien og i produktionen af jern- og stålprodukter.

 

CO2-svejsning kræver mindre færdighed end TIG-svejsning, da svejsepinden ved TIG-metoden ikke automatisk føres gennem lysbuen. 

/Files/Images/Robot-svejsning-sikrer-hoej-kvalitet-og-stor-ensartethed.jpg

 

Læs mere om vores ydelser inden for forarbejdning af stål

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store avancerede maskinpark.

Stålservicecenter

Profilvalsning

Pladebearbejdning

Svejsning