• Schmitz
    Cargo-
    bull
    AG

    Schmitz Cargobull AG

Et mangeårigt samarbejde giver fordele, når nye idéer realiseres uden at gå på kompromis med kvaliteten

Schmitz Cargobull er globalt førende producent af trailere til lastbiler, hvis mangeårige succeshistorie er præget af talrige innovationer. Selskabet står for de bedste trailere og den bedste service, og stræber altid efter forbedringer for deres kunder.

 

I et fælles udviklingsprojekt var udfordringen at designe og producere en visuel elegant kofanger i højeste kvalitet.

 

Sådan hjælper vi Schmitz Cargobull

Løsningen er kofangere i højstyrke stål, som ud over profilvalsning gennemgår tre overfladebehandlinger, samt påsætning af Schmitz-logo, inden vi leverer dem ’just-in-time’ til Schmitz Cargobull. Kofangerne bliver herefter monteret på trailere i alle deres fabrikker.

 

De tre overfladebehandlinger består af galvanisering, KTL-lakering og pulverlakering. Formålet med galvanisering er at beskytte overflader og kanter på det bearbejdede stål. Til det supplerer KTL-lakering med en tynd sort behandling, som styrker overfladen yderligere, og med pulverlakeringen tilføjes den sidste beskyttelse og kofangernes hvide farve.

 

Det efterlader kofangerne i en stand, hvor kvaliteten garanterer en lang holdbarhed. På andre fabrikater er dette produkt ofte rusten efter et par år.

 

Schmitz Cargobull og Ib Andresen Industri har arbejdet sammen i snart 20 år med udviklingsprojekter som ud over det omtalte projekt også inkludere mange andre.

 

Samarbejdet foregår selvfølgelig på tysk.

Læs mere om vores ydelser inden for forarbejdning af stål

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store avancerede maskinpark.

Stålservicecenter

Profilvalsning

Pladebearbejdning

Svejsning