• Kantbukning
    op til 14,4 m

Hvorfor vælge kantbukning hos Ib Andresen Industri?

  • Op til 14,4 m: Vi tilbyder kantbukning på op til 14,4 m, hvilket kun meget få virksomheder i Nordeuropa kan. Mange stålbearbejdende virksomheder er begrænset til 4 m ståldele.

  • Specialister: Vores erfarne operatører tilfører arbejdet med kantbukning af jeres stålkomponenter en høj grad af know-how og kvalitet.

  • Stor kapacitet: Vi har 12 kantpressere til både store og små stålemner. To af kantpresserne er med robot, mens resten bliver betjent af vores specialister inden for kantbukning.

  • Bred kapabilitet: Vi kan kantbukke emner på tykkelser op til 40 mm med en trykkraft på 1.400 t på vores kraftigste kantpressere.

  • Stål, aluminium og rustfrit stål: Kantbukning kan bruges til forarbejdning af flere typer metal og stålkvaliteter.
     

Vores kapabilitet inden for kantbukning:

Materialetykkelse:

 maks. 40 mm

Længde:

 maks. 14.400 mm

Trykkraft:

 maks. 1.400 t

 


 

 

 

Kantbukning - en del af et større koncept

Foruden kantbukning inkluderer vores koncept også specialiseret rådgivning, uafhængigt stålservicecenter med spalte- og klippeanlæg, hele pakken inden for pladebearbejdning, profilvalsning, pålidelig logistik og levering, grønnere værdikæde, dedikeret projektledelse og kundecenter og behovstilpasset kvalitetssikring.

 

Bliv klogere på konceptet her.

Ønsker I hjælp til kantbukning? Kontakt os gerne...

Celle med robot til kantbukning af stålemner

 

Hvad er kantbukning?

Kantbukning er en måde at bukke og bearbejde stål-, aluminiums-, rustfrie stål- og metalplader på. Pladerne bukkes i en kantpresse.

 

Hver kantpresse er udstyret med udskiftelige over- og underværktøj med forskellige radier og faconer. Det er imellem disse to værktøjer, at pladerne bliver bukket. Stålet kan få flere buk og forsætninger alt efter design og ønske.

 

Stålpladerne er typisk bearbejdet, inden de bliver bukket. Det kan fx være forskellige hulmønstre og udskærninger. Til det har vi bl.a. laserskæring.

Stor kantpresse til kantbukning af store stålemner

 

Hvad bruger man kantbukning til?

Du kender sikkert kantbukket stål fra kornsiloer, sider på tiptrailere til lastbiler, internals i vindmøller og facader på bygninger.

 

Kantbukning kan med andre ord bruges til et utal af opgaver, hvor stål er en del af den samlede løsning.

 

Resultatet er i sidste ende komplicerede og unikke stålkomponenter og profiler, som kan indgå direkte i jeres samlelinje eller on-site på byggepladser.

Læs mere om vores ydelser inden for forarbejdning af stål

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvilke typer af ydelser vi tilbyder i vores store avancerede maskinpark.

Stålservicecenter

Profilvalsning

Pladebearbejdning

Svejsning