”Vi er glade for at kunne nedbringe vores CO2-udledning, for det flugter med vores strategiske arbejde med at blive en grønnere virksomhed,” indleder Frank Kjær, Head of IT hos Ib Andresen Industri, og tilføjer:


”Udover den store energibesparelse og at kvaliteten er i top, er der også en økonomisk gulerod ved at skifte alle printere. Digital Group’s forretningsmodel har klare fordele, der sikrer os driftssikkerhed og faste priser.”

Læs også / 63 pct. lavere CO2-aftryk gennem hele værdikæden

"Vi samarbejder med de største"

Om forretningsmodellen udtaler Rasmus Højfeldt fra Digital Group:”Vi samarbejder med de største og bedste producenter indenfor print og kopi. Derved kan vi tilbyde Ib Andresen Industri de printere, som bedst matcher deres behov. Med indgåelse af en serviceaftale slipper Ib Andresen Industri for at investere store summer i printere og skal blot dække de udgifter, som deres forbrug giver.”


Udskiftningen til de nye printere fra den japanske billedbehandlings- og elektronikvirksomhed Ricoh er med til at skabe en besparelse på CO2-aftrykket. Ib Andresen Industris valg om at skifte til kopimaskiner med energibesparende teknologier reducerer deres strømforbrug drastisk sammenlignet med anvendelsen af de forrige modeller.

Læs også / Bedre udnyttelse af stål er ikke kun en god forretning

Det afgørende for funktionaliteten er printernes spin-up-tid (den tid det tager at gå fra dvale til printning). Det gør det muligt at have den energibesparende funktion aktiveret, uden at det påvirker effektiviteten hos medarbejderne hos Ib Andresen Industri.