CEO Bjørn Thorsen udtaler om seneste regnskabsår:

 

Vi har i det seneste regnskabsår oplevet en høj vækst i koncernens aktiviteter. Det er sket på tværs af alle vores segmenter. Den øgede aktivitet har gjort, at vi i dag kan præsentere et historisk godt regnskab med en omsætning, som er vokset med 545 mio. kroner [sammenholdt med regnskabsåret 2020/21] til 1.826 mio. kr. med et overskud på 150 mio. kr. før skat til følge. Regnskabet er med andre ord tilfredsstillende”.

 

Foruden det gode regnskab kan vi også se tilbage på et år, hvor der har været en positiv fremdrift i den igangværende implementering af vores nye ERP-system. Et system vi forventer at tage endeligt i brug i kalenderåret 2023.”

 

Målsætningen

Målsætningen om, at vi senest i 2022 kunne tilbyde vores kunder bæredygtige alternativer til deres nuværende løsninger, er indfriet. Allerede ved udgangen af 2021 havde vi de første dialoger, og det kulminerede, lige inden vi gik på sommerferie, hvor vi fik den første ordre på grønnere stål”.

 

LÆS OGSÅ / 63 pct. lavere CO2-aftryk gennem hele værdikæden

 

Som resultat af det gode årsregnskab har Ib Andresen Industri A/S kunne belønne sine medarbejdere med en bonus svarende til halvanden månedsløn.

 

Inflation, rentestigninger og usikkerhed

Om forventningerne til indeværende regnskabsår udtaler Bjørn Thorsen:

 

Den høje inflation, centralbankernes rentestigninger, krigen i Ukraine og en mulig recession giver usikkerhed, men med spredningen i koncernens kundeportefølje forventer vi at kunne afbøde effekten af en eventuel recession”.